Esports

El Dénia BC haurà de guanyar a Burjassot per estar a Lliga EBA

El partit d'anada disputat al pavelló de Joan Fuster contra el Burjassot CB va acabar amb un marcador de 78 a 78
Edu Clavero amb els seus nois durant el partit / Javier Zamora

El pavelló de Joan Fuster va ser l'escenari d'una vibrant jornada de bàsquet on el Dénia BC va lluitar per mantenir vives les seves aspiracions d'ascens a la Lliga EBA, acabant amb un empat a 78 en el primer partit de la promoció contra el Burjassot CB. L'afició local, mostrant el seu suport incondicional, va omplir les grades, creant un ambient elèctric que es va sentir durant tota la trobada.

Des del començament, l'equip de Eduardo Clavero va mostrar la seva determinació, imposant un ritme alt que inicialment els va donar avantatge al marcador. Tot i això, el conjunt visitant, dirigit per Ricardo Gorgues, va respondre amb força, aconseguint revertir la situació i tancar el primer quart amb un lleuger avantatge de 22-20.

El segon quart va veure com Burjassot CB prenia el control del joc, aprofitant la dificultat local per tancar el rebot i la manca d'eficàcia en els tirs lliures, tancant la primera meitat amb un marcador de 48-41 a favor seu.

Després del descans, Dénia BC va tornar amb renovades energies, aconseguint un parcial inicial de 7-0 que va equilibrar el marcador. Encara que van intensificar la seva defensa, les pèrdues de pilota i continus errors en tirs lliures van impedir que s'enlairessin al marcador.

L'últim quart va ser un reflex de la tensió i la fatiga dels dos equips, amb errors que es van multiplicar i un joc marcat per la manca de precisió. El partit va arribar al minut final amb Dénia BC mantenint un mínim avantatge de 78-77, però un xut lliure convertit per Burjassot va establir l'empat definitiu a 78.

Amb l'empat segellat i sense un guanyador en aquesta primera confrontació, tot queda per decidir-se al partit de tornada que es disputarà al pavelló de Burjassot el proper dissabte a les 20:30 hores. Serà una veritable prova de resistència i habilitat per a tots dos equips, on el Dénia BC buscarà aprofitar aquesta segona oportunitat per assolir l'objectiu d'ascendir a la Lliga EBA.