Obres

Entra l'estiu i amb ell es regula l'horari de les obres a municipis com Teulada

Fins i tot hi ha un període on estan prohibides

Amb l'estiu també s'engega la regulació estacional de l'horari d'obres a Teulada. Segons ha informat l'Ajuntament al nucli urbà de Moraira ia la Urbanització Pla del Mar, de l'1 i fins al 14 de juliol: només es permeten obres d'acabat i manteniment que no generin molèsties ni sorolls entre les 9:30 hi les 14 :30h.

Del 15 de juliol al 31 d'agost, està completament prohibida l'execució de qualsevol obra.

A la resta d'urbanitzacions, fonts municipals, especifiquen que del 15 al 31 de juliol: només es permeten obres d'acabat i manteniment que no generin molèsties ni sorolls entre les 9.30 hi les 14.30 h. I durant tot el mes d‟agost queda prohibida l‟execució de qualsevol tipus d‟obra.

Mentre que al nucli urbà i eixample del 15 al 31 de juliol: només es permeten obres d'acabat i manteniment que no generin molèsties ni sorolls entre les 9.30 hi les 14.30 h. I igual que a Moraira, a l'agost, es prohibeix l'execució de qualsevol mena d'obra.

Sòl rústic: de l'1 al 31 d'agost: només es permeten obres d'acabat i manteniment que no generin molèsties ni sorolls entre les 9.30 hi les 14.30 h.