Societat

Nova regulació de trànsit al carrer del Doctor Calatayud de Moraira per convertir-la en zona de vianants durant l'estiu

Es prohibeix la circulació i estacionament de vehicles a les tardes i els caps de setmana en aquest popular carrer turístic

A Teulada s'ha publicat la regulació de trànsit al carrer del Doctor Calatayud de Moraira per part de l'Ajuntament estableix que, a partir d'aquest mes de juny i fins al 15 de setembre, està prohibida la circulació i l'estacionament de vehicles a les tardes.

Amb aquesta mesura es pretén que aquest carrer passi a ser una zona exclusivament de vianants durant la temporada que més turistes rep la localitat. Una regulació que s'aplica de dilluns a divendres de 3 de la tarda a les 7 del matí. Mentre que durant els caps de setmana, el carrer romandrà tancat al trànsit de vehicles durant tot el dia.

A més, s'ha especificat que l'horari per a la càrrega i descàrrega serà entre les 07:00 hi les 13:00 h, amb l'excepció dels dissabtes, diumenges i dies festius.

Des de l'ajuntament s'adverteix que totes aquelles infraccions a aquesta nova regulació seran objecte de sancions i es retirarà el vehicle amb grua.