Política

Miguel Barrachina anuncia que el PPCV iniciarà la setmana que ve les converses amb els partits representats a les Corts

Prioritzaran la reducció de la despesa política per enfortir la sanitat pública i disminuir les llistes d'espera

El coordinador de campanya del PPCV, Miguel Barrachina, ha anunciat que “el PPCV començarà dimarts que ve la ronda de contacte amb els diferents partits polítics amb representació a les Corts a la recerca d'un govern estable per a la Comunitat Valenciana”.

I ho farà a partir de la setmana que ve, perquè dilluns finalitza el recompte definitiu de vots, incloent-hi els enviats per correus. Els contactes es faran de més a menys representació, segons apunta el coordinador popular.

Barrachina afirma que volen ser el govern de tots els valencians, sense exclusió ni sectarisme, i per això avancen que parlaran per posar-se com més aviat millor en marxa per solucionar els problemes que tenen els valencians. En aquest sentit, Barrachina ha afirmat que "l´objectiu és baixar la despesa política de l´administració per poder alliberar recursos a favor d´una sanitat pública per treballar per reduir les llistes d´esperes".