Informació de serveis

L'Associació de Turisme Nàutic de la Marina Alta i CREAMA engeguen una borsa de treball

Hi ha una demanda laboral recent en el sector nàutic

Davant l'inici de la campanya d'estiu i el volum creixent de treball previst per a aquesta temporada al sector nàutic, l'Associació de Turisme Nàutic de la Marina Alta (ATNMA) i CREAMA han anunciat una col·laboració estratègica per connectar professionals amb empreses.

A través del Punt Nàutic, encarregat de la promoció del sector nàutic turístic i la revitalització del sector pesquer, totes dues entitats gestionaran conjuntament borses d'ocupació a diverses localitats costaneres amb l'objectiu de proveir a les empreses del sector nàutic una cartera de treballadors adaptada als perfils més demanats.

Com explica Ricardo Burriel Mora, President d'ATNMA, aquest esforç conjunt sorgeix en resposta a la creixent demanda laboral al sector nàutic, que ha demostrat ser un important motor econòmic.

La col·laboració començarà a prendre forma ja aquest mes de juny a les localitats de Benissa, Calp, Teulada Moraira i Xàbia, on CREAMA té competències en matèria d'ocupació.

Ricardo Burriel ha assenyalat que un dels desafiaments del sector turístic nàutic és la localització de professionals qualificats per cobrir l'alta demanda durant la temporada alta. Les empreses busquen treballadors que resideixen a la Marina Alta, atès que la dificultat de trobar vivenda a l'estiu restringeix l'accés als llocs de treball pels professionals de fora.

Es busquen des de patrons de vaixells, passant per monitors de caiac fins a empleats datenció al client.