Política

El contracte de recollida residus urbans i neteja viària serà tema del darrer ple calpí

També s'elevarà per a la seva aprovació el Pla Jove Territorial de Calp

Avui se celebra a Calp, el darrer ple ordinari d'aquesta legislatura. Sessió prevista a partir de les 17 hores, amb un ordre del dia extens. Entre els assumptes a debatre s'inclou l'adjudicació definitiva del contracte del servei de recollida i transport de residus urbans i neteja viària a la licitadora ACCIONA, per un import de quasi 39 milions d'euros. Un assumpte controvertit i no va exemptar de crítiques per part dels grups de l?oposició.

Ana Sala és l'alcaldessa de la localitat.

També s'eleva per a la seva aprovació Pla Jove Territorial de Calp. Un document, que segons ha avançat la regidora de l?àrea, Rebeca Merchán, pretén fer partícips els joves de la vida social, acadèmica i cultural de la localitat oferint dades molt interessants a nivell estadístic».

El Pla de Joventut compta amb cinc línies estratègiques: emancipació; lleure i temps lliure; educació i formació; participació i voluntariat; cultura i esport; i igualtat i salut. A cadascuna de les línies s'ofereixen diferents actuacions, algunes ja portades a la realitat com la inauguració del Youth Club, inclòs en la línia d'oci i temps lliure.

Es tracta d'un projecte molt ambiciós, segons indica Merchán, amb vista a llarg termini que està fet perquè es vagi modificant i reajustant, a mercè de les diferents demandes i necessitats.

Amb aquest Pla també s'impulsarà la creació d'un Consell d'Infància i Joventut, perquè els joves tinguin veu a les diferents institucions, entre elles, l'Ajuntament.

Escoltem Rebeca Merchán, regidora de Joventut.