Serveis Públics

CREAMA impulsa i dóna suport a les dones emprenedores a la Marina Alta

Es tracta d'un conveni que enfortirà el teixit empresarial

L'Associació d'Empresàries, Professionals i Directives de la província d'Alacant (AEPA) i el Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l'Activitat de la Marina Alta (CREAMA) han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu de impulsar i donar suport a les dones emprenedores a la Marina Alta.

El conveni estableix una estreta col·laboració entre ambdues organitzacions per dur a terme activitats conjuntes de divulgació, formació i investigació especialment adreçades al teixit empresarial femení. Dins del marc d'aquest acord, es promouran activitats com l'organització de jornades, xerrades i esdeveniments per fomentar el desenvolupament i creixement empresarial. Així mateix, es donarà suport a l'orientació a emprenedores, incloent assistència en l'elaboració de models de negoci i estudis de viabilitat econòmica i financera.

La col·laboració entre AEPA i CREAMA també se centrarà en la divulgació d'accions formatives dirigides específicament a les dones emprenedores, amb l'objectiu d'enfortir els coneixements i les habilitats empresarials. A més, es proporcionarà suport en la gestió d'ofertes de feina ia la selecció tècnica de candidatures a través de l'agència de col·locació del consorci, facilitant així l'accés a oportunitats laborals per a les dones emprenedores. Segons Marcela Fernández, presidenta d'AEPA: ”Donar suport a l'emprenedoria femenina no és només una qüestió d'igualtat d'oportunitats, sinó també d'innovació i progrés econòmic. Aquesta col·laboració estratègica enfortirà el teixit empresarial a la Marina Alta.” Per part seva, Sebastián Cañadas, president de CREAMA ha afirmat que: «Aquest conveni reforça el nostre compromís d'impulsar el desenvolupament econòmic i social a la comarca, oferint a les dones emprenedores les eines necessàries per al seu progrés i el seu lideratge empresarial.»