Educació

Compromís Calp presenta una moció per demanar la dimissió de les edils Pilar Cabrera i Rebeca Merchán

El motiu és la paralització d'inversions a Educació

Compromís per Calp ha sol·licitat la dimissió de les regidores d'Educació a l'ajuntament de Calp durant aquesta legislatura, –Pilar Cabrera, edil del PP, i Rebeca Merchán, regidora de C's i actualment membre de la candidatura de Som Calp- per la paralització de les inversions en infraestructures educatives al municipi. Així de ferm s'ha mostrat la formació valencianista en una moció presentada ahir a la tarda en ple, que no obstant no va aconseguir debatre's en no superar la votació d'urgència.

Una moció amb què reprovar la gestió realitzada per l'Ajuntament, després que el Director General d'Infraestructures Educatives, Víctor García, com ja comptem, donés a conèixer la realitat de la tramitació del Pla Edificant a la ciutat del Penyal. Un programa promogut des de la Conselleria, que inclou, entre d'altres inversions, la construcció del nou Col·legi d'Educació Especial Gargasindi i el segon Institut d'Educació Secundària a Calp.

El portaveu de Compromís per Calp, Ximo Perles, remarca que el retard és alarmant, el col·legi d'educació especial ja hauria d'estar acabat, mentre que el segon institut hauria, almenys, d'haver començat a construir-se, i no obstant, ni el primer ni el segon han estat ni tan sols iniciats.

Perles, indica que "després d'anys de retrets al govern de la Generalitat, s'acredita que és el mateix ajuntament qui ha paralitzant la construcció d'aquestes infraestructures educatives".