Política

Reiniciem Benissa ha presentat la llista als comicis

Juan Carlos Mut encapçala la llista i Vrajes Fornos, Carmen Giner, Alessandro Ottolini i Adrián Martínez l'acompanyen als primers llocs

La plataforma ciutadana Reiniciem Benissa va presentar aquest cap de setmana la llista electoral completa amb què la formació concorrerà a les eleccions municipals del mes de maig. Després de les primàries obertes a tot el poble de Benissa, el mes de gener passat, ja es coneixia que Juan Carlos Mut encapçalaria la llista i que Vrajes Fornos, Carmen Giner, Alessandro Ottolini i Adrián Martínez l'acompanyarien als primers cinc llocs de la candidatura.

Però des de dissabte ja es coneixen la resta de components d'aquesta candidatura. Llista que tanca l'actual número 1 de Reiniciem i que va ser alcalde de Benissa, Abel Cardona, i també inclou altres noms propis, que com indica el número 1, representen la diversitat de la localitat, amb gran capacitat de treball i una gran estima per Benissa.

Una candidatura que vol guanyar l'alcaldia de Benissa per tirar endavant polítiques socials, afavorir el petit comerç local i millorar el benestar de tots els benissers i benisseres. Segons indica el mateix alcaldable.

Aquesta és la llista completa:

1. Juan Carlos Mut Ronda
2. Vrajes Fornos Moncho
3. Carmen Giner Burguete
4. Alessandro Ottolini
5. Adrián Martínez Cuello
6. Lirika Vula
7. Robert Llopis i Sendra
8. Fernando Prado Casanova
9. Macu Crespo Font
10. Mireia Ripoll Bertomeu
11. Abril Giner Ivars
12. Vicent Baidal Bisquert
13. Llum Morales Ivars
14. Toni Serra
15. José Álvarez
16. Lourdes Ferrer Cabrera
17. Carme Ivars Ronda
18. Fer López Corsi
19. Betlem Ivars Ribes
20. Abel Cardona Castell