Política

Obert el període perquè els partits polítics presentin les seves candidatures davant de la Junta Electoral

Finalitza el 24 d'abril i el 26 es publicaran totes les candidatures

Ja s'ha obert el període perquè els partits polítics presentin les candidatures de cara a les eleccions municipals i autonòmiques del proper 28 de maig davant de les respectives Juntes Electorals. Aquesta fase del procés electoral finalitza el dilluns, 24 d'abril, i el 26 d'aquest mes, dimecres de la setmana que ve, es publicaran totes les candidatures. Les que concorren a les Corts apareixeran al DOGV i les llistes als ajuntaments es publicaran als Butlletins Oficials de cada Província, en el nostre cas al BOP d'Alacant.

Arribats a aquest punt, s'estableix un període per a la revisió, reclamació o canvi i entre l'1 i el 2 de maig finalment quedaran proclamades les llistes de cada formació política que competirà per sumar més vots el 28M.