Obres

Les obres del viaducte del Quisi a Benissa conclouran a l'estiu

Permetran acabar amb els actuals transbordaments de tren a Teulada i Benidorm

Els treballs d'execució del nou viaducte del Quisi, a Benissa, finançats amb fons europeus, segueixen amb el calendari previst. Les obres es van iniciar l'agost del 2022 i van al ritme adequat segons ha informat Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

Els treballs, adjudicats per 9.857.534 euros a la UTE FCC Construcción SA-CHM Obres i Infraestructures SA, es preveu que estiguin finalitzats a l'estiu d'aquest any i permetran instal·lar un nou viaducte proper a l'actual, situat també sobre el Barranc del Quisi, aigües avall de l'existent, amb una alineació obliqua respecte a l'anterior i una longitud de 370 metres.

El pont del Quisi és un dels tres de nova construcció que donaran per finalitzat el projecte de modernització de la Línia 9 del TRAM, i que permetran acabar amb els actuals transbords que obliguen a canviar de tren a Teulada i Benidorm.