Obres

L'alcaldessa de Calp contesta les crítiques de la gespa del camp de futbol municipal

El 24 d'abril començaran els treballs per col·locar la gespa per poder jugar el primer partit sobre finals de maig

L'alcaldessa de Calp, pren cartes al criticat procés de renovació de la gespa del Camp de futbol Municipal. Així ho anuncien des del seu nou partit, Somos Calpe, amb qui l'actual munícipe pretén revalidar el càrrec d'alcaldessa a l'ajuntament de la ciutat del Penyal.

Fonts de la formació política independent, expliquen que aquesta setmana, Sala, va convocar els representants de l'empresa adjudicatària de les obres del Camp de Futbol, Urban Global 2018 SL, així com el tècnic municipal i el tècnic responsable de la direcció d'obra, per tal de conèixer els detalls del retard que estan patint aquestes obres.

Des de la mercantil adjudicatària de l'obra asseguren que els treballs van a un ritme més ràpid del que sembla, perquè aquesta actuació implica un procés de fabricació que es fa fora de les instal·lacions i que els usuaris no hi veuen. Des de l'empresa també avancen que dilluns que ve, 24 d'abril, començaran els treballs per a la col·locació de la gespa, per poder jugar el primer partit sobre finals del mes de maig, quan al principi els terminis preveien la fi de les obres a finals del mes de juny.

Des de la mercantil reiteren que aquesta és una obra complexa i que deixarà el Camp de Futbol completament nou quan estigui conclosa.