Festes

Dijous Sant de processons a Calp

Santa Missa del Sopar del Senyor, Processó Confraria del nostre Pare Jesús Natzarè i Processó Germandat Penitencial del Silenci

Avui prestem una atenció especial als actes programats a Calp amb motiu d'aquestes celebracions religioses. Quatre són les confraries, –La Germandat del Crist dels Gitans el Poderós, la Confraria de Jesús el Natzarè, la Confraria del Crist de les Tres Caigudes, la Germandat del Silenci i la Germandat La nostra Senyora de la Salut- que participen a la Setmana Santa Calpina, que al costat de la Comissió de Festes i les parròquies de La nostra Sra. De les Neus i La nostra Senyora de la Mercè, han organitzat un complet i ampli programa coordinat per la Junta Major de Confraries i Germandats de Setmana Santa.

El fervor dels calpins surt aquests dies en mode de processó pels carrers del municipi, en una sèrie d'actes religiosos que desperten també l'interès turístic dels que visiten la ciutat del Penyal en aquestes dates.

Avui Dijous Sant s'ha previst, a les 19.30 h la Santa Missa del Sopar del Senyor. A les 21.00h Processó Confraria del nostre Pare Jesús Natzarè ia les 12 de la nit, la Processó Germandat Penitencial del Silenci.

Miguel Ángel Marcos, capellà rector de Calp, anima a participar en totes les propostes que s'inclouen aquesta Setmana Santa.