Esports Política

Calp revisa les bases que marcaran la concessió dajuts a lesport

Les noves bases donen suport a l'esport adaptat, el foment de la igualtat de gènere i les bonificacions a les famílies
Esport a Calp. Arxiu / Ràdio Litoral.

L'Ajuntament de Calp ha donat llum verda a les noves bases que marcaran la concessió d'ajuts a la promoció de l'esport al municipi a través de les escoles esportives i clubs locals. La proposta, elevada al debat plenari del mes d'abril, ha estat aprovada amb els vots favorables de l'equip de govern -Somos Calpe, PSPV-PSOE i Compromís-, i el suport des de l'oposició de Defendamos Calpe. Els regidors del grup popular es van abstenir.

Com ha explicat el regidor responsable, Ximo Perles, des del departament dEsports shan revisat les bases que regien la concessió dajudes fins ara, millorant les despeses que es consideren subvencionables, com el transport dels clubs.

Amb aquestes noves bases es compensarà l'esport adaptat, el fment de la igualtat de gènere, o les bonificacions a les famílies amb més d'un fill matriculat a les escoles esportives o pertanyent al club que opta a lajuda.

Remarcar que aquesta és una aprovació inicial, oberta a milloraràs si es presenten suggeriments en el període d'exposició pública de les noves bases, segons ha indicat Ximo Perles, regidor d'Esports.