Serveis Socials

César Sánchez, candidat del PP a Calp, vol posar fi al problema de l'habitatge

Si arriba a governar, cedirà sòl públic per construir habitatges socials per a joves

El número 1 del PP de Calp, César Sánchez, assegura que, si arriba a l'alcaldia de la ciutat del Penyal, cedirà sòl públic per construir habitatges socials per a joves.

L'alcaldable popular ha avançat que Calp s'acollirà al programa de la Generalitat Valenciana per construir habitatges de lloguer social per a joves mitjançant fons europeus.

L'objectiu del PP, apunta Sánchez, és mobilitzar sòl municipal per donar un impuls a l'oferta d'habitatges socials per a joves i solucionar un problema que tenen molts joves per accedir a un habitatge al municipi.

Mitjançant aquest projecte, el Partit Popular pretén impulsar la construcció de tres blocs dedificis amb aproximadament 130 habitatges. La ubicació escollida és una parcel·la situada a l'entorn de l'Avinguda de Romania.

 

Amb aquesta proposta, el PP de Calp, alineat als objectius de la Unió Europea, pretén impulsar la construcció d'habitatges socials per llogar-lo, en edificis energèticament eficients. I és que Sánchez també ha detallat que el compromís implica construir edificis eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient.