Societat

Les associacions de Teulada Moraira col·laboren en la renovació del segell Ciutat Amiga de la Infància

S'ha verificat que el municipi compleix els requisits per tornar a aconseguir la certificació

Les associacions locals de Teulada Moraira col·laboren en la renovació del segell de Ciutat Amiga de la Infància. Fonts municipals expliquen que el municipi es prepara per fer un gran pas en l'àmbit de la infància, l'adolescència i la joventut, en renovar el segell de Ciutat Amiga de la Infància (CAI) d'Unicef. Durant el mes passat han tingut lloc diverses reunions amb agents clau per a la infància i l'adolescència i aquesta vegada ha estat el torn de les associacions culturals i juvenils de la localitat.

L'Ajuntament ha exposat les accions que s'han realitzat en matèria d'infància i adolescència, i les persones representants de cada col·lectiu han aportat idees per als cinc objectius del Pla, que es representen mitjançant una mà multicolor. Finalment, s'ha verificat que el municipi compleix els requisits per tornar a aconseguir la certificació CAI.

Verónica Martínez és la regidora d'Infància i Adolescència: