Cultura

Itineraris artístics amb obres integrades al paisatge calpí

És la proposta dels populars que comptarà amb els artistes locals

El candidat del PP a l'alcaldia de Calp, César Sánchez, i la presidenta del partit a nivell local, Pilar Cabrera, han mostrat el seu interès per tirar endavant un projecte que uneix art i natura. La idea suposa, segons han explicat des del partit, generar itineraris artístics amb obres integrades al paisatge.

Una manera respectuosa de construir manifestacions artístiques a la muntanya, mitjançant la pintura o l'escultura, i que formin part d'itineraris senderistes que seran reclam dels amants de l'ecologia, el patrimoni i l'art, segons afirmen des del PP.

La proposta, avancen els populars, comptarà principalment amb l'impuls dels artistes calpins que deixaran la seva empremta creativa a la pròpia natura que ens envolta.