Cultura

El Festival Internacional de Música de Cinema de Tenerife serà present a Sonafilm Marina Alta

El prestigiós certamen canari i Sonafilm han signat una col·laboració

El Sonafilm, el Festival de Música de Cinema de la Marina Alta que ha aconseguit vertebrar la comarca, continua avançant i aportant novetats. Des de l'organització s'estan revelant novetats importants per a aquest 2023. Primer es van anunciar les noves incorporacions de Calp i de l'Auditori Teulada-Moraira com a localitats organitzadores al costat de les tres existents. I el passat 10 de març es feia pública la signatura d'un conveni de col·laboració amb el prestigiós Festival Internacional de Música de Cinema de Tenerife, el Fimucité.

Això a la pràctica significa que el prestigiós certamen canari serà present el proper mes d'agost a la celebració del Sonafilm Marina Alta. L'organització d'aquest últim considera que aquest pas important “marcarà un abans i un després al Festival de la Marina Alta”.

La notícia va ser desvetllada des de les Illes Canàries, concretament des de la seu del Cabildo de Tenerife, on el passat divendres 10 de març, a la presentació del XVII Festival Internacional de Música de Cinema de Tenerife, el seu director, Diego Navarro, feia pública la signatura del conveni de col·laboració entre les dues iniciatives, per la qual cosa el Festival de Tenerife estarà present el proper mes d'agost a la celebració del Sonafilm.