Política

Dimiteix Manolo Segarra, regidor de XARXA a Benitatxell, després dels seus comentaris masclistes i insults

Als seus comentaris afirmava, entre altres coses, que rentar “era feina de gilipolles o de dones”
Document de dimissió / Facebook - Manolo Segarra Juan

El panorama polític també està regirat a Benitatxell. Després que l'Ajuntament del Poble Nou condemnés públicament a la seva pàgina oficial de Facebook, els comentaris masclistes, irrespectuosos i fora de to (incloent insults) del regidor a l'oposició, per XARXA, Manolo Segarra, aquest regidor ha presentat, aquest mateix matí, la seva dimissió.

Els posem en context. Divendres, Segarra, feia en xarxes socials una publicació, que per cert, ja ha estat esborrada, en què afirmava, entre altres coses, que rentar “era feina de gilipolles o de dones”.

Un comportament que ha estat reprovat per l'ajuntament, qualificant els comentaris de masclistes, i assegurant que no tenen cabuda avui dia a la nostra societat, i encara menys per part d'un representant polític. Des de l'executiu local demanaven al Grup Municipal RED que es retractés d'aquestes paraules i demanessin disculpes a tota la ciutadania poblera. A més, anunciaven que s'havia denunciat aquest fet a la Conselleria d'Igualtat ia l'Institut de les Dones del Ministeri d'Igualtat.

Aquest matí el regidor protagonista d'aquests comentaris ha presentat la dimissió. A través d'un comunicat, Segarra, ha demanat disculpes per les afirmacions a aquells que s'hagin sentit ofesos. Assenyala que el que va escriure a Facebook va ser una “llisca” i que comparteix les tasques de la llar amb la seva dona. Apunta que és humà i comet errors per reiterar les seves disculpes.