Política

César Sánchez advoca per un modern sistema de videovigilància per a Calp

És una de les propostes si arriba al govern local

L'alcaldable pel Partit Popular a Calp, César Sánchez, ha mostrat el seu interès per la implantació d'un modern sistema de videovigilància a la localitat si ocupa l'alcaldia.

Sánchez, ha anunciat que el PP posarà en marxa un modern sistema de videovigilància a la Policia Local per incrementar la seguretat i conèixer en temps real les condicions del trànsit i la mobilitat de la xarxa viària quan es responsabilitzi del govern local.

El candidat explica que a causa de l'orografia del municipi el sistema preveu una cobertura total, instal·lant-se des del centre urbà fins a les urbanitzacions. A més, explica, que no només estarà vinculat amb la Policia Local, sinó que també es desenvoluparà amb una estreta col·laboració amb altres forces de seguretat de l'estat.

Alcaldable pel Partit Popular a Calp, César Sánchez:

Aquest sistema de videovigilància del trànsit funcionarà mitjançant un circuit tancat de televisió connectat a la central de la Policia Local de Calp. Fonts del PP han detallat que es tracta del mateix sistema que té el nou Estadi Wanda Metropolitano i Port Aventura.