Obres

Benissa comptarà amb la ciutat esportiva més completa de la Marina Alta

La nova pista d´atletisme s´ubicarà al´Avinguda Madrid

Benissa ja té llum verda per executar el projecte per crear una pista d'atletisme al municipi. Així ho ha anunciat el regidor d'Esports, Adrián Cabrera, recordant que aquesta actuació porta quatre anys lluitant per fer-se realitat.

La crisi de subministraments, els problemes amb l'obra civil i les traves administratives han alentit l'execució d'aquestes obres, segons els responsables polítics. És més, la situació econòmica actual ha fet incrementar el pressupost que al principi s'havia previst per a aquestes obres, uns 800.000 euros, fins a sumar un cost total de 1'7 milions d'euros.

Segons ha explicat Cabrera des de l'executiu s'ha decidit dur a terme les obres en dues fases, la primera, apunta el regidor d'Esports, sortirà a licitació en tan sols unes setmanes. Una actuació que compta amb el suport econòmic de la Diputació d'Alacant, dins el marc del Pla Planifica.

Adrián Cabrera, edil d'Esports:

 

Una nova pista d'atletisme que s'ubicarà a l'Avinguda Madrid, i que es convertirà en “la pedra angular de la Ciutat Esportiva més completa de tota la Marina Alta” segons el mateix Cabrera.

A la primera fase d'execució del projecte es desenvoluparà l'anell homologat de sis carrils, la tanca perimetral, l'adequació de la part central i el pumptrack, utilitzant el 100% de la subvenció aprovada per la Diputació. Amb vista a la segona fase, s'abordarà la construcció de les grades i els vestidors, previsiblement amb fons supramunicipals.