Esports Serveis Públics Tribunals

La concessionària de la piscina de Calp anuncia accions legals contra l´Ajuntament

Ilitia Mediterránea acusa el regidor d'Esports de prevaricació després del tancament per incompliment del plec de condicions de la piscina
Piscina municipal de Calp precintada. / Ràdio Litoral

Ilitia Mediterrània, l'empresa que gestionava la piscina municipal coberta de Calp, ha emès un comunicat anunciant que està estudiant emprendre accions legals contra el regidor d'Esports, Ximo Perles, per presumpta prevaricació. L'escrit arriba als mitjans de comunicació després que, a principis de desembre, l'Ajuntament, amb l'aval del Consell Jurídic Consultiu, rescindís el contracte amb aquesta concessionària, tanqués les instal·lacions esportives i precintara la piscina. Una sèrie d'accions per recuperar el servei públic.

Però la mercantil considera que ha estat el mateix Ajuntament el que li ha posat pals a les rodes i ha desencadenat l'actual situació en què es troba el servei de la piscina municipal.

En el vostre escrit, Ilitia Mediterrània, afirma que té sospites de sabotatge i denuncia la inesperada desaparició de l'empresa subcontractada per dur a terme el socorrisme a la piscina. Adverteix també que els problemes van començar amb informes de l'Ajuntament que acusaven la concessionària de incomplir les condicions contractuals i específicament en la no presència de socorristes a la piscina.

Unes acusacions, que l'empresa justifica ara atenent ajustaments en l'horari d'obertura i assegurant que els salaris dels treballadors estaven al dia.