Societat

Amb el lema «Teulada Moraira és salut», l'Auditori acollirà la Fira de Benestar

Des del 29 de març fins al 5 d'abril

Teulada celebra a partir de dimecres, 29 de març, i fins al 5 d'abril, la primera Fira de Benestar. Una trobada que acollirà el Auditori TM i que es presenta sota el lema 'Teulada Moraira és salut'.

L´objectiu d´aquesta proposta és donar a conèixer tots els àmbits de la salut del municipi, tant els serveis professionals que s´ofereixen a la localitat, com el que aporta l´entorn d´un poble banyat pel sol i el mar, i la seva relació amb la salut i el benestar.

Durant els dies de la fira, podreu gaudir d'algunes experiències saludables com rutes, xerrades amb professionals, tallers, etc. A més, hi haurà una gran mostra dels serveis i activitats que s'ofereixen a Teulada Moraira.

Així ho ha assenyalat la regidora de Turisme, Susanne Katzgrau, que convida tots els veïns a conèixer els detalls de la programació als canals oficials de l'ajuntament.

La programació arrenca aquest dimecres amb una visita escolar al mercat municipal guiada per una nutricionista. Per aquesta setmana també s'ha previst un circuit etnobotànic pel Barranc de la Xurra. I l'acte inaugural de la I Fira de Benestar per part de l'alcalde de Teulada Moraira, Raúl Llobell, i la regidora de Sanitat, Susanne Katzgrau. A la qual seguirà una ponència interactiva amb el títol Fitness Revolucionari.