Esports

Arriba la XIX edició de la Cursa Popular de Teulada

Una cita per als corredors de tota la comarca

El proper 1 d'abril se celebrarà la XIX edició de la Cursa Popular de Teulada, organitzada per el Club d'Atletisme Corremundos, en col·laboració amb l'Ajuntament de Teulada. La sortida serà, com cada any, des de la Plaça de la Constitució de Teulada per a totes les categories i les inscripcions es podran realitzar a través de www.somesport.com fins al 31 de març.

Així doncs, les curses infantils s'iniciaran a partir de les 16.00 h (des de querubins fins a juvenils) i la prova reina tindrà lloc a les 18.30 h amb el mateix recorregut que en edicions anteriors (10 km de distància). Cal destacar que el circuit compta també amb la categoria de Veterans F.

La Policia Local de Teulada Moraira ha recordat que durant l'esdeveniment hi haurà talls de carrers i camins i retirada de vehicles, des de les 14.00 h fins a les 21.00 h, excepte l'Avda. Santa Catalina, Plaça Constitució i Mestre Mulet, que serà des de les 07:00h fins que finalitzi l'esdeveniment.

Les vies implicades són les següents: Avda. Santa Catalina, Plaça de la Constitució, Carrer Mestre Mulet, Carrer Canonge Vallés, Plaça de la Creu, El Ravalet, Carrer Senija, Carrer Sant Vicent, Plaça del Garrofer (part de Correus), Carrer Verger, Carrer Lliber, Carrer Benissa, Av. Camí Font de l'Horta, Camí del Boticari, Camí Pouet del Moro i Camí de Diego Caldo.

Així mateix, hi haurà un desviament alternatiu a l'Avda. Mediterrani, estarà senyalitzat i guiat pels agents per redirigir el trànsit i facilitar els accessos i sortides de la via.

El regidor d'Esports, Luis Caballero, ha expressat el seu agraïment a tots els que hi participen activament perquè la prova es pot realitzar amb normalitat, com ara Serveis Generals, Esports, Policia Local, Protecció Civil i, a l'organitzador de l'esdeveniment, el Club de Atletisme Corremons.

Així mateix, des del Club Corremundos, s'han animat veïns i visitants a assistir i gaudir d'aquesta festa de l'esport, consolidada ja com una tradició després dels 19 anys de celebració al municipi.