Política

Ana Sala aparta Pilar Cabrera de la Junta de Govern

Cabrera no és membre de la Junta de Govern, però anava amb assiduïtat a les seves convocatòries, amb veu, però sense vot
Ple de Calp / Ajuntament de Calp

Segueixen els temps regirats al si de l'equip de govern de Calp, on s'albiren noves possibles destitucions. L'alcaldessa, Ana Sala, se sent traïda pels que han estat els seus companys al llarg no només d'aquesta legislatura. I després d'una topada a la junta de govern de divendres passat, segons expliquen diferents rotatius i hem pogut confirmar, la munícipe aparta d'aquest òrgan la regidora de Cultura, Educació i Dinamització del Casc Antic, Pilar Cabrera.

Cabrera no és membre de la Junta de Govern, però acudia amb assiduïtat a les convocatòries, amb veu, però sense vot. A l'última reunió, l'edil va sortir de la sala, després de ser increpada per l'alcaldessa. La tensió entre les dues polítiques del PP ja es va fer visible en un ple, fa unes setmanes, quan la mateixa alcaldessa no la va deixar intervenir.

Sala encara no l'ha destituït de les seves delegacions. Encara que als passadissos de l'ajuntament calpí, s'especula que això no trigarà a passar.

Cal recordar que les primeres destitucions després de la crisi interna al PP van ser les dels regidors populars, Domingo Sánchez i Hilde Backaert. Una situació creada al si del PP que, no obstant, està afectant la normal dinàmica municipal.