Serveis Públics

Aitana Mas, vicepresidenta de Generalitat, presentarà a Xaló l'avantprojecte del Centre de Dia

Serà aquest proper dilluns

El proper dilluns, 20 de març, Aitana Mas, vicepresidenta de la Generalitat i Consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, presentarà a Xaló l'avantprojecte del futur Centre de Dia a construir a la localitat. Un acte obert a tota la ciutadania amb què es pretén acostar als veïns els detalls d'aquest projecte per donar resposta a una demanda.

La regidora de Sanitat, Lara Avellà, ja anunciava el passat mes d'octubre que les escoles infantils, ubicades al centre del nucli urbà, havien de ser reconvertides en un Centre de Dia per a Majors. Una actuació que podia esdevenir una realitat gràcies a les negociacions obertes amb la Conselleria per a l'adaptació d'aquesta edificació i construcció del futur Centre de Dia.

Un centre, que serà totalment públic. Un projecte que implica una inversió de uns 2 milions d'euros, dins del Pla Conviure, i que n'aportarà 40 places per a les famílies que ho necessitin, segons les primeres previsions.

Així ens ho explicava al seu dia la regidora Lara Avellà.

 

Les obres del futur Centre de Dia podrien començar a finals del 2023. L'objectiu que s'ha marcat l'ajuntament de Xaló és poder obrir les portes del nou Centre de Dia per a gent gran el 2024, aportant serveis de fisioteràpia, infermeria o teràpies ocupacionals.