Deportes

El Dénia BC jugarà en la Tercera FEB

La participació en esta nova categoria representa un desafiament significatiu tant esportiu com financer
Jugador dianense realitzant una entrada a canastra / Javier Zamora

La junta directiva de Dénia Bàsquet Club ha confirmat a socis i aficionats que esta setmana ha procedit a formalitzar la inscripció del seu primer equipe Sènior Masculí en la conquistada categoria Tercera FEB, fins ara coneguda com a Liga EBA.

Han sigut cinc llargues setmanes de cerca de suports econòmics des que l’equip d’Eduardo Clavero, que continuarà sent referent del nostre projecte, aconseguira l’ascens esportiu en la final a quatre de Canals de Primera Nacional disputada els dies 1 i 2 de juny.

Les múltiples gestions realitzades permeten, no sense dificultats, assegurar que es podrà fer front a les exigències de la nova categoria, que suposen un salt pressupostari important que requeriran el treball constant de la junta.

Millores en el pavelló

L’Ajuntament per la seua part s’ha compromés a dur a terme amb urgència les millores en el Pavelló de Joan Fuster que el Reglament exigix, com la instal·lació d’un túnel d’accés a pista, la millora en els equips electrònics i el senyal wifi de la instal·lació, així com l’adaptació d’un espai com a infermeria per al cas de produir-se una lesió durant una trobada.

Logo del equip | Dénia BC

 

El Dénia BC han expressat el seu agraïment als qui els han obert les seues portes per a fer realitat este somni, així com conviden a tots els amants de l’esport en general i del bàsquet en particular a gaudir de l’esperat retorn díhuit anys després Dénia a les competicions d’àmbit nacional.

El club treballa igualment en la configuració de la plantilla que defenga este repte, per a la qual es continuarà apostant per la presència de jugadors eixits de la seua pedrera als quals se sumaran els reforços precisos que estiguen al seu abast i garantisquen poder estar al nivell d’exigència que requerix este escaló esportiu.