Sociedad

Vicente Berenguer, guardonat amb l’Orde del Mèrit Civil pel Rei Felip VI

A causa de la impossibilitat d'assistir personalment a l'acte, va ser la seua neboda, Sonsoles Vela Massó, qui va recollir la insígnia
Sa Majestat el Rei condecora amb l'Encàrrec del Mèrit Civil a Vicente Berenguer, recollida per Sonsoles Vela / Casa Reial

El sacerdot Vicente Berenguer Llopis, natural de Teulada, ha estat distingit amb l’Orde del Mèrit Civil per part del Rei Felip VI, en una cerimònia celebrada aquesta setmana al Palau Reial.

El guardó, que s’ha atorgat a un total de 19 persones en commemoració del desé aniversari del regnat del monarca, reconeix la contribució significativa de Berenguer a l’educació de xiquets a Moçambic i la seua defensa de l’educació com a eina fonamental per a eradicar la pobresa.

A causa de la impossibilitat d’assistir personalment a l’acte, va ser la seua neboda, Sonsoles Vela Massó, qui va recollir la insígnia en nom del sacerdot. Vicente Berenguer, de 87 anys, ha dedicat gran part de la seua vida a fomentar l’educació dels més desfavorits, un esforç que ara ha estat reconegut amb aquest honor.