Societat

Vicent Berenguer, guardonat amb l'Orde del Mèrit Civil pel Rei Felip VI

A causa de la impossibilitat d'assistir personalment a l'acte, va ser la seva sobrina, Sonsoles Vela Massó, que va recollir la insignia
Sa Majestat el Rei condecora amb l'Encàrrec del Mèrit Civil Vicente Berenguer, recollida per Sonsoles Vela / Casa Reial

El sacerdot Vicente Berenguer Llopis, natural de Teulada, ha estat distingit amb l'Orde del Mèrit Civil per part del Rei Felip VI, en una cerimònia celebrada aquesta setmana al Palau Reial.

El guarda, que s'ha atorgat a un total de 19 persones en commemoració del desè aniversari del regnat del monarca, reconeix la contribució significativa de Berenguer a l'educació de nens a Moçambic i la defensa de l'educació com a eina fonamental per erradicar la pobresa.

A causa de la impossibilitat d'assistir personalment a l'acte, va ser la seva sobra, Sonsoles Vela Massó, qui va recollir la insignia en nom del sacerdot. Vicente Berenguer, de 87 anys, ha dedicat gran part de la seva vida a fomentar l'educació dels més desfavorits, un esforç que ara ha estat reconegut amb aquest honor.