Esports

Victòria del sènior femení del Dénia BC a Elx

L'equip que dirigeix Juan Luis Pérez va estrenar el seu caseller de victòria a la Lliga guanyant l'Helike per 69 a 45
Jugadora denier llançant a canastra / Dénia BC

Bon començament de l'equip sènior femení del Dénia BC a l'arrencada de la lliga, rebent la visita de l'Helike al qual va vèncer per 69 a 45 . Des de l'inici de l'encontre, els jugadors de Juan Luis Pérez van portar la iniciativa al joc, dominant quart a quart el marcador al llarg dels quaranta minuts.

Els jugadors de l'Helike no van baixar els braços en cap moment, intentant entrar al partit, però l'encert des del triple, amb bons percentatges, i l'excel·lent defensa ho van impedir completament.

Per posar un però a l'encontre i demanar-nos més, hem d'intentar ser més constants en atac, encara que som conscients que estem a l'inici de la temporada i és lògic que hi hagi detalls per pulir, que segur que amb el pas de les setmanas ens faran més forts.

Aquest any l'equip compta amb les incorporacions de Neus Mulet i Ariana Gavila, jugadors interiors que aportin noves opcions en atac i major solidesa al rebot.

L'equip es desplaçarà el proper cap de setmana a Alacant per enfrontar-se al CB Cap Mar, un rival dur que ens donarà una millor idea del nostre moment actual de joc.