Esports

El Gorgos CF va eliminar el Beniarbeig CF a la nostra Copa (3-5)

El partit va estar controlat per l'equip visitant encara que els locals van donar emoció a la segona meitat
Jugadors del Gorgos CF celebrant el triomf Gorgos CF

El Gorgos CF seguix avant a la IV Nostra Copa de futbol després de vèncer el Beniarbeig CF per 3 a 5, a la segona eliminatòria d'aquesta competició.

El partit disputat al camp municipal “Girona”, va estar controlat pel conjunt de Gata de Gorgos, que es va mostrar clarament superior al seu adversari. Els locals aguantaren bé a l'arrencada del partit però amb el pas dels minuts els visitants mostraren el seu millor joc.

Al minut 14 Axel va aconseguir batre el porter local. A partir d'eix moment, malgrat l'esforç dels jugadors del Beniarbeig CF, va anar Axel qui va tornar a marcar col·locant el 0 a 2 al marcador. Dos minuts més tard, Axel va tornar a demostrar que era la seva #vesprada i va marcar el 0 a 3.

L'equip local va acurtar els diferencia amb un gol de Rubén Menatxo. Poc va durar l'alegria local, ja que 5 minuts més tard Pau va posar l'1 a 4 amb el qual ens va aconseguir l'equador el partit.

A la segona part, el Beniarbeig CF va avançar la seva pressió i per mediació de Josep Ramon va estrènyer el marcador amb el 2 a 4. Aquest gol va augmentar la moral local, els seus jugadors sense res a perdre van a l'atac i l'emoció va arribar quan l'arieta local, Andreu va marcar el 3 a 4.

Els visitants evitaran la reacció local marcant per mediació d'Hèctor faltant 9 minuts per arribar al final del temps reglamentari. El marcador final de 3 a 5 va reflectir la superioritat visitant.

Els partits d'aquesta competició amb protagonisme comarcal es jugaran el diumenge, El Verger-La Font al camp municipal del Verger a les 17 hores. El FB Teulada Moraira-Polop es disputarà al camp “Bernat Font” a les 19 hores.