Esports

El Club Gimnàstica Calp classifica cinc equips per al nacional

Les gimnastes calpines van aconseguir un total de 14 medalles; 10 d'or, 3 de plata i 1 de bronze
Gimnastes del CG Calp amb les medalles / CG Calp

El Club Gimnàstica Calp va brillar al Campionat Autonòmic, assegurant el seu lloc en el proper Campionat d´Espanya d´Equips ia la 2a Fase de la Copa d'Espanya de Conjunts Absolut. Amb un total de 14 medalles, 10 d'or, 3 de plata i 1 de bronze, els equips de Calp van mostrar el seu domini i destresa en una varietat de categories i aparells.

A la categoria benjamí, Lliça Voloshina i Aprelia Kolobneva van conquerir el campionat amb enlluernadores execucions a Manos Libres i Cuerda, respectivament. A la categoria aleví, Olga Zyablova, Sofia Xakhanova i Victòria Ureche també van aconseguir el cim, dominant a Mans Lliures, Pilota i Mazas.

L'equip infantil Calp B, compost per Anna Maria Lebedeva, Ada Ivtxenko i Kaori Castellans, va aconseguir el subcampionat, amb Anna María emportant-se l'or a Corda, Ada el bronze a Cèrcol i Kaori ubicant-se en la quarta posició a Mazas.

L'equip infantil Calp A, amb Ainhoa Abad i Taissia Riabtceva, no es va quedar enrere i va aconseguir una destacable quarta posició. Ainhoa va brillar amb una plata a Corda i un quart lloc a Aro, mentre que Taissia es va col·locar setena a Mazas.

Gimnastes de l'equip sènior del CG Calpe | CG Calp

A la categoria sènior, Elba Navarro, Stella Galstyan i Nicol Bisbal van assegurar la corona autonòmica, amb Stella obtenint la plata en Pilota i Nicol destacant-se com la millor a Cintes.

El conjunt aleví del club es va destacar en classificar-se en primer lloc, cosa que els atorga l'honor de representar la Comunitat Valenciana a la Segona fase de la Copa d'Espanya de conjunts absolut.

Aquest èxit no només demostra l'alt nivell de gimnàstica del Club Gimnàstica Calp, sinó també el compromís i l'excel·lència en la formació dels atletes, liderats per les entrenadores Montse i Xus Soria. Amb aquests resultats, el club assegura la seva posició com a un dels referents de la gimnàstica rítmica nacional.