Infància

Teulada i Xàbia renoven el seu segell com a «Ciutat Amiga de la Infància»

Un reconeixement que demostra l'interès per l'opinió i les prioritats de la població més jove en les polítiques locals
Acte entrega diploma Ciutat Amiga de la Infància / Ràdio Litoral

Dos municipis de la Marina Alta, Teulada i Xàbia, han renovat el seu compromís amb la infància i la joventut. Ahir va tenir lloc a Alcoi l'acte de lliurament del segell que acredita les localitats com Ciutats Amigues de la Infància per Unicef. Van participar en aquest acte i van recollir aquest reconeixement el regidor de Joventut de Teulada, Josep Ivars, i la alcaldessa de Xàbia, Rosa Cardona.

Un diploma que posa de manifest la posada en marxa de polítiques a favor del benestar físic i l'enriquiment emocional de nens i adolescents, tenint en compte la seva opinió i prioritats en la gestió municipal a través d'òrgans com el CLIA - Consell Local d'Infància i Adolescència -. Aquest consell representa la veu dels joves convertint-se en un espai on les seves opinions, necessitats i propostes són escoltades, compreses i ateses pels responsables polítics.

En aquest sentit, cal recordar que Teulada compleix aquest 2024, sis anys amb el segell de Ciutat Amiga de la Infància, per la seva dedicació diària a construir una societat inclusiva i justa per a tots els nens i nenes.

Josep Ivars, regidor de Joventut de Teulada, ha mostrat el seu orgull després de la renovació d'aquest segell, alhora que ha fet públic el seu compromís per continuar treballant pel benestar dels més joves del municipi.