Joventut

Teulada amplia les dotacions dels espais verds en funció de les demandes del CLIA

L'Ajuntament té previst instal·lar tirolines a zones verdes del municipi
Refugi Climàtic. Arxiu / Ràdio Litoral

Teulada comptarà amb tirolines al Pinaret de la Costa, al refugi climàtic, i al casc urbà de Moraira. Així ho ha anunciat l?alcalde, Raúl Llobell. Aquesta és una de les primeres actuacions programades per al 2024.

Aquesta és una intervenció amb què es dóna resposta a les demandes dels més joves, aportant millores als espais d'oci a l'aire lliure que ja hi ha a la localitat.

Aquest projecte, desenvolupat en col·laboració amb el Consell Local d'Infància i Adolescència (CLIA), té com a objectiu principal atendre les demandes i les necessitats dels més joves, que són els usuaris finals d'aquestes instal·lacions.

Així ho ha explicat l'alcalde de Teulada, Raúl Llobell,