Ocupació

La consellera dIndústria es reuneix amb els representants dels treballadors de Bimbo

La titular d'Indústria acorda amb el Comitè d'Empresa un calendari de taules informatives per donar suport als treballadors
Mobilitzacions dels treballadors de la planta de Bimbo al Verger / Tino Calvo

En ple compte enrere per al tancament de la planta de Bimbo a El Verger, els delegats dels treballadors continuen amb les reunions agendades dins de les negociacions. Avui, aquest matí, amb representants de l?empresa. Ahir amb la consellera dInnovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes. Un despatx que va tenir lloc al Verger i del qual també van participar-hi el secretari autonòmic d'Ocupació i director general de Labora, Antonio Galvañ, el president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez; i membres del PP local.

Montes ha volgut mostrar així el seu suport a la plantilla davant del tancament anunciat per la mercantil, especialment després de parlar amb la companyia i comprovar que la fi de l'activitat de la fàbrica a la Marina Alta és una decisió irrevocable.

D'aquesta trobada s'obté el compromís per part de la Consellera de tornar a reunir-se el proper 11 de març amb els representants dels treballadors a fi de cercar solucions d'ocupabilitat per a les persones que perdran el lloc laboral.

Pots escoltar la Consellera d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes.