Esports

Benissa renova el gimnàs de la piscina municipal

Les instal·lacions es preparen per a un canvi radical, especialment a les zones dedicades al cicle indoor i l'entrenament amb pesos
Gimnàs Piscina Municipal Benissa / Aj. Benissa

A Benissa, la renovació del gimnàs de la Piscina Municipal promet revolucionar lexperiència esportiva dels seus usuaris. Gràcies a una significativa inversió realitzada per Benissa Impuls, entitat gestionada per l'Ajuntament, les instal·lacions es preparen per a un canvi radical, especialment a les zones dedicades al cicle indoor i l'entrenament amb pesos.

Aquesta modernització inclou l'adquisició de noves bicicletes de Cicle Indoor i una actualització completa de l'equipament de pes lliure, com ara manuelles, gàbies d'esquatres, discos olímpics i barres. El nou material, que arribarà els propers dies, s'espera que estigui completament instal·lat i llest per utilitzar-lo a principis de juny, proporcionant a la comunitat local unes instal·lacions d'avantguarda per fomentar l'activitat física i el benestar.

El regidor de Benissa Impuls, Jorge Ivars, ha revelat que les millores no s'aturaran aquí. A més, el centre esportiu ampliarà la seva oferta amb l'obertura d'un nou espai exterior a la zona de la terrassa, que complementarà la sala de musculació existent. «El nostre objectiu és que la Piscina Municipal no sigui només un lloc per nedar, sinó un complet Centre Esportiu», va afirmar Ivars.

Amb més d'1,200 abonats i 450 cursetistes el 2023, i un interès creixent per part d'equips professionals del nord d'Europa que utilitzen les instal·lacions per preparar competicions de triatló i natació, la Piscina Municipal de Benissa està camí a convertir-se en un referent esportiu regional , no només per als residents locals sinó també per a atletes d'alt rendiment que busquen un lloc òptim per a la seva preparació.