Serveis Socials Solidaritat

Èxit de la campanya solidària “Línies amb Il·lusió” de l'Ajuntament de Calp

Gairebé 300 més grans que estan sols reben una carta manuscrita per ciutadans que els han volgut acompanyar en aquestes festes
Moment del lliurament d'una de les cartes / Ràdio Litoral

La campanya “Línies amb il·lusió”, posada en marxa des de la regidoria de Benestar Social, Igualtat i Família de l'Ajuntament de Calp, ha aconseguit portar gairebé 300 cartes a les persones que viuen a les residències o són usuàries del Servei d'Atenció i Domicili (SAD) aquest Nadal i d'altres programes de la Tercera Edat.

Una iniciativa, adreçada a aquests col·lectius vulnerables, que viuen aquestes dates en solitud i per als quals rebre una carta “és tota una il·lusió”, segons ha assenyalat la regidora responsable Itziar Doval.

Les cartes, manuscrites, han estat redactades per diferents veïns i veïnes, de totes les edats, integrants dassociacions del municipi, oa títol personal. Una resposta massiva a un projecte solidari, que ha dibuixat un somriure als més grans que han rebut aquestes missives.

S'han recollit cartes fins a set idiomes: castellà, valencià, anglès, francès, flamenc, alemany, txec i noruec, que han estat lliurades a les residències Domus VI, La Saleta i Colina Club, els usuaris del SAD i dels programes “Menjar a casa” i “Major a casa”.

El resultat ha estat tan positiu que la regidora ja ha anunciat que la iniciativa ha arribat per quedar-s'hi.