Demandes Veïnals Societat

Benitatxell promou la reobertura del bar cafeteria del Centre Social

Fins al 13 de gener està obert el termini per presentar ofertes
Centre Social de Benitatxell / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de El Poble Nou de Benitatxell ha tret a concurs l'explotació del bar cafeteria del Centre Social, la reobertura del qual feia temps que reivindicava la Associació de Pensionistes i Jubilats.

Les persones interessades poden presentar les ofertes fins al 13 de gener a través de la plataforma de contractació de l'Estat, on hi ha tota la documentació i especificacions de la contracta.

El termini del contracte serà de un any més tres pròrrogues d'un any cadascuna. El local s'ofereix amb tot l'equipament necessari, tant de mobiliari com d'aparells d'hostaleria, per la qual cosa, a banda del cànon per l'explotació, la inversió és mínima, segons apunten fonts municipals. De fet, fa tan sols uns mesos el Ajuntament va dur a terme una petita reforma per condicionar lespai.

Cal apuntar que el Centre Social ja va tenir a principis dels 2000 un servei de bar, que va deixar de funcionar uns anys més tard. Des de fa un temps, l'Associació de Pensionistes i Jubilats del municipi reivindica la seva reobertura. Els procediments per posar-los en marxa es van aturar amb la pandèmia, i ara s'han reprès perquè tant els pensionistes i jubilats com la ciutadania en general puguin fer ús del centre, com apunta la regidora del Major, Isa Garrido.