Obres

El Poble Nou de Benitatxell inicia les obres de reforma del Centre Social

S‟adapta aquest espai a la normativa d‟accessibilitat per poder licitar l‟explotació del bar cafeteria

El Poble Nou de Benitatxell ha iniciat les obres per a la reforma del Centre Social, una actuació que com ha explicat el alcalde de la localitat, Miquel Àngel García, té com a objectiu adaptar aquest espai dús públic a la normativa daccessibilitat vigent per poder licitar l'explotació del bar cafeteria que fa temps que reivindica l'Associació de Pensionistes i Jubilats.

L'obra, que tenia un pressupost base de licitació de 61.875 euros, ha estat adjudicat a l'empresa Vies i Obres Aitana SL per un import de 51.702,75 euros. Els treballs inclouen la reforma dels lavabos per adaptar-los a la normativa, la construcció d'un vestuari per al personal de la futura cafeteria, l'adequació de la instal·lació elèctrica, la instal·lació d'un nou sistema de ventilació i climatització, i el muntatge de nous panells per millorar l'acústica del local.

El termini dexecució de lactuació és de mes i mig. Un cop finalitzats els treballs, l'Ajuntament podrà licitar l'explotació del bar cafeteria, als plecs dels quals ja està treballant.

Miguel Ángel García, alcalde: