Política Serveis Públics

L'Ajuntament de Calp pren possessió de la piscina municipal

Les instal·lacions esportives podrien reobrir-se al públic al gener una vegada adjudicat el contracte de socorrisme
Precinte de la piscina municipal de Calp / Ràdio Litoral

S'han complert els terminis. Des de l'Ajuntament de Calp ja ho havien avisat. El 1 de desembre era la data límit perquè la concessionària de la piscina municipal, Ilitia Mediterránea, fes entrega de les instal·lacions un cop s'ha fet efectiva la rescissió del contracte de concessió. S'havien marcat 10 dies naturals des de la recepció de la comunicació oficial de la fi del contracte. Dissabte al matí, la policia va procedir a precintar aquestes instal·lacions i canviar els panys, després de no ser lliurats de forma voluntària per l'empresa concessionària. L'actuació es va desenvolupar sense incidències, segons ha confirmat el regidor dEsports, Ximo Perles.

Aquest és un contracte que l'Ajuntament va haver de cancel·lar després de detectar-ne un llarg llistat d'incompliments, que fins i tot posaven en risc la salut de les persones usuàries. Una mesura, com ja es va explicar al seu dia, que compta amb l'aval del Consell Jurídic Consultiu.

Des del govern local han anunciat la seva intenció de reobrir aquestes instal·lacions esportives en condicions el més aviat possible. S'hi està treballant.

Amb l'actuació de dissabte, s'ha iniciat una nova etapa en la gestió d'aquestes instal·lacions que passaran a ser assumides pel mateix Ajuntament. De moment personal municipal s'encarregarà de mantenir l'aigua en les condicions higiènic sanitàries exigides per la normativa, per tal de reobrir la piscina un cop tingui servei de socorrisme. Això podria ser al gener, segons ha anticipat Perles.