Política Sanitat

Sanitat avança la data de reversió del DSD, serà l'1 de febrer

Finalment la Conselleria considera que no cal endarrerir els terminis de la reversió fins a l'abril
Hospital de Dénia. / Ràdio Litoral

La Conselleria de Sanitat ha anunciat que assumirà la gestió directa del Departament de Salut de Dénia -DSD- a partir del 1 de febrer de 2024. D'aquesta manera s'avança la darrera data anunciada pel govern valencià, que ha dit que calia esperar fins al 30 d'abril per recuperar la gestió sanitària a la Marina Alta.

L?anunci es va conèixer ahir, 9 de novembre. Decisió que la Conselleria argumenta atenent les conclusions dels grups de treball constituïts per gestionar la transició del DSD cap a la gestió pública, els quals asseguren que no caldrà endarrerir els terminis.

Aquest anunci l'ha donat a conèixer el Comitè d'Empresa de l'Hospital de Dénia, des d'on es confia a mantenir aviat els contactes necessaris amb la Conselleria, i poder desvetllar dubtes i oferir als treballadors més informació sobre això.