Comerç Cultura Societat

Parcent presenta la imatge de la nova marca local

El paisatge, el campanar, la natura o l'agricultura entre els elements clau que formen part del nou disseny
Nova imatge de marca de Parcent / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de Parcent, a la Vall de Pop, ha presentat el nou disseny de la marca local. Aquest és el fruit del treball de diversos mesos, en què ha jugat un paper fonamental la participació veïnal i que ha estat possible gràcies a una subvenció supramunicipal.

Amb l'eslògan “Fem Poble, Som Parcent” aquesta nova imatge gràfica, acompanyarà des d'ara i en un futur, la producció autòctona, posant en valor el que són i el que tenen a la localitat, com indica Felip Poquet, regidor de Cultura, Agenda 2030, i Patrimoni.

L'objectiu de la nova marca local, apunta Poquet, és potenciar i defensar el patrimoni paisatgístic i cultural del municipi, així com salvaguardar l'agricultura com a base de l'economia local, incloent-hi aquells símbols que marquen la identitat de Parcent com a poble i amb què se n'identifiquen els veïns: el campanar, el paisatge muntanyós, …

A la imatge dissenyada no hi ha res inclòs per casualitat, tot està ben estudiat, des del color verd que s'utilitza fins a les fulles de carrasca i olivera. Tot tenen un significat clar del que és i vol mostrar Parcent a l'exterior.