impostos Política

L'oposició a Benissa demana al ple la revocació de la pujada d'impostos

La sessió plenària del novembre a l'Ajuntament de Benissa debatrà la proposta consensuada pels grups de l'oposició
Mobilització veïnal contra la pujada d'impostos / Ràdio Litoral

L'Ajuntament de Benissa celebra avui, dimarts 28, a les 20 hores, la sessió plenària ordinària del mes de novembre. Una convocatòria que s'espera especialment concorreguda ja que, des dels bancs de l'oposició, Reiniciem Benissa, PSPV-PSOE, Compromís i CIBE, han fet una crida a la ciutadania perquè acudeixin a aquesta cita en què, a instàncies de la bancada de l'esquerra, es tornarà a debatre sobre les repercussions que la pujada d'impostos prevista pel govern local, tindrà a les economies familiars.

La proposta consensuada pels grups de l'oposició planteja que siguin revocats els acords aconseguits en ple, el 31 d'octubre passat, per a l'increment de l'IBI i l'impost de vehicles. Que es convoqui una comissió especial conformada per tots els grups municipals on estudiar alternatives a la pujada de la pressió fiscal. I que es redactin, per part dels tècnics competents, els estudis i els informes que es necessitin per dur a terme aquestes mesures.

Una sessió en què també s'eleva per a la seva aprovació un expedient de reconeixement extrajudicial de crèdits amb què fer front a la despesa generada per la sentència que condemna Benissa a pagar més de 2 milions d'euros, en relació amb un conveni urbanístic signat amb l'empresa Inmo Hold.

El ple tindrà lloc a les Cases del Batle a partir de les 20 hores, però també es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del mateix Ajuntament.