Obres

El Ministeri licita obres complementàries a la variant de Benissa

Les noves feines sumen 23 milions d'euros a la inversió ja realitzada
Variant de Benissa / Mitma

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha licitat per un import de 23 milions d'euros (IVA inclòs) els treballs complementaris de l'obra per a la terminació de la Variant de Benissa a la carretera N-332. Així ho han fet públic des del mateix Ministeri. Els nous treballs potenciaran el nivell de servei, milloraran la seguretat viària i, a més, inclouen uns 2 km de vies de vianants i ciclistes, en línia amb l'Estratègia Estatal per la Bicicleta.

Uns treballs que afectaran l'entorn del nou enllaç nord de Benissa i el tram adjacent de la N-332 a l'alçada del polígon industrial La Pedrera. En aquest sentit, cal apuntar que el projecte preveu executar un enllaç d'accés a aquest polígon industrial, eliminant la intersecció existent, amb la consegüent millora de les condicions de seguretat viària segons remarquen fonts ministerials.

Cal recordar que aquesta inversió se suma als 38 milions d'euros que des del Govern Estatal ja s?han invertit en el projecte de la variant de Benissa. Una infraestructura viària que va entrar en servei el juliol del 2022.

Des del Ministeri remarquen que la variant de Benissa ha permès segregar el trànsit local del de llarg recorregut i ha aconseguit també potenciar la connectivitat amb l'autopista AP-7, lliure de peatge des de l'1 de gener del 2020.

Fonts ministerials avancen que pròximament es publicarà al Butlletí Oficial de l'Estat el corresponent anunci.

Així ho ha exposat el Subdelegat del Govern, Carlos Sánchez.