Infraestructures Obres

El Ministeri adjudica obres a la N332 entre Calp i Altea

Els treballs tenen la finalitat de millorar la seguretat viària en aquest tram de la carretera
Obres a la N332 entre Calp i Altea / Mitma

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) ha adjudicat per 437.180 euros les obres de rehabilitació de la carretera N-332 al tram que uneix Calp amb Altea. Els treballs es faran entre els km 161,150 i 166,800 i tenen per objecte incrementar les condicions de seguretat i el nivell de servei del tram en qüestió.

Fonts ministerials assenyalen que l'actuació s'inclou dins del programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l'Estat, en què Mitma ha invertit més de 201 milions d'euros des del juny del 2018 a la província d'Alacant.

L'actuació comportarà l'extensió d'una nova capa de rodolament on l'existent estigui deteriorada. El fresat i la reposició del ferm existent sobre les estructures situades als km 161,6 i 163. I el repintat de les marques vials.