Obres

Calp abordarà aquest mes d'octubre l'asfaltat de l'Avinguda Juan Carlos I

L'Ajuntament Calp continua amb el pla d'asfaltat que afecta el nucli urbà del municipi. Fonts municipals avancen que, a partir del 16 d'octubre que ve, s'iniciaran els treballs per a l'asfaltat de l'Avinguda Joan Carles I. Es tracta de l'asfaltat d'un dels principals vials d'accés a les platges i el que comunica Calp amb Moraira. Una actuació que es durà a terme per trams, entre rotondes, i que es perllongarà durant unes 2 setmanes.

Els treballs d?asfaltat comportaran el tall al trànsit rodat dels trams afectats. Les obres s'iniciaran a la rotonda de l'edifici Maviro fins a la rotonda del carrer Xàbia (davant l'Hotel SH) i continuaran amb els trams següents fins a finalitzar l'asfaltat en tots dos sentits el 27 d'octubre. Des de l'Ajuntament s'habilitaran trajectes alternatius per facilitar la circulació dels conductors que solen transitar per aquest vial.

Aquestes obres han estat adjudicades a la mercantil PAVASAL i suposen una inversió de gairebé 370 mil euros. El Pla d'Asfaltat del Calp va arrencar a l'anterior legislatura per adequar i millorar el ferm dels vials més transitats del nucli urbà i de la zona d'urbanitzacions. Sala ha assenyalat que durant aquest mes d'octubre també se seguirà treballant per la seguretat viària, invertint en passos de vianants intel·ligents, i es donarà continuïtat a les feines del Pla d'Asfaltat, al Lot II en urbanitzacions.