Uncategorized

Fer turisme ja és més fàcil amb l'app Teulada Moraira

A Teulada, la regidoria de Turisme amb motiu del Dia Internacional del Turista que es va commemorar el cap de setmana passat, el dissabte 16 de setembre, ha presentat la seva nova aplicació mòbil en què el visitant o els mateixos veïns trobaran punts d'interès propers com experiències, gastronomia, allotjament, rutes culturals, rutes paisatgístiques i molt més.

Segons apunten fonts municipals, l'App Teulada Moraira no només us ofereix una guia completa del municipi com a destinació turística, sinó que també permet accedir a informació en temps real, consultar el pronòstic del temps i descobrir els esdeveniments destacats.

Susanne Katzgrau és la regidora de Turisme.

A més, com apunta Katzgrau, aquesta és una eina que es converteix en una font de dades importantíssima per poder analitzar el tipus de turisme que visita la localitat.