Obres

Es liciten les obres complementàries a la variant de Benissa

El Govern estatal ha autoritzat la licitació per 19 milions d'euros de les obres complementàries a la variant de Benissa. Aquesta inversió, aprovada en Consell de Ministres, se suma a

els 38 milions d'euros que ja ha invertit el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Mitma, en aquesta infraestructura viària que es va obrir al trànsit el juliol del 2022.

Fonts del Mitma expliquen que les noves feines potenciaran el nivell de servei, milloraran la seguretat viària i, a més, inclouen uns 2 km de vies de vianants i ciclistes, en línia amb l'Estratègia Estatal pel foment de la bicicleta.

La variant de Benissa ha permès segregar el trànsit local de llarg recorregut, millorant la seguretat viària, reduint els temps i mitigant la contaminació i la congestió en allò que era la travessia de la Nacional 332, l'avinguda País Valencià. Una nova infraestructura que segons el Mitma també ha servit per potenciar la connectivitat amb l'autopista AP-7, lliure de peatge des de l'1 de gener del 2020.

En aquest context, es faran les obres complementàries autoritzades des d'ahir, a l'entorn del nou enllaç nord de Benissa i al tram confrontant de la N-332 a l'altura del polígon industrial La Pedrera.

Escoltem la delegada del Govern, Pilar Bernabé.