Societat

Benitatxell fa una crida a la participació del Fòrum Jove

D'un temps ençà, els responsables polítics s'han adonat de la necessitat de facilitar als joves la possibilitat que expressin la seva opinió i aportin les seves propostes. En aquest camí hi ha el Poble Nou de Benitatxell, on l'Ajuntament ha organitzat el primer Fòrum Jove, amb tarda inclosa, per posar a debat les necessitats de la joventut del municipi.

La cita és aquest divendres, 29 de setembre. Un punt de trobada en què els veïns amb menor edat podran expressar les seves inquietuds i necessitats, per obrir un debat del que interessa a la joventut del municipi.

Aquest és el primer Fòrum Jove, promogut des de la regidoria de Joventut, que permetrà generar un debat enriquidor i obrir la possibilitat destudiar tots els assumptes sorgits.

El fòrum, adreçat a joves d'entre 18 i 30 anys, tindrà lloc a les 18.30 ha la plaça del Mercat. Després del col·loqui, la jornada continuarà amb una tarda. Hi haurà música a càrrec del duet musical Oxigen i un aperitiu per a les persones assistents.

Mayte Roldàn és la regidora de joventut:

 

 

Tall