Tercera Edat

Es compleixen 20 anys del Centre Cívic de Calp

El Centre Cívic de la Tercera Edat Mare de Déu de les Neus compleix 20 anys i per aquest motiu l'Ajuntament ha previst una Setmana Cultural especial que tindrà lloc del 25 al 30 de setembre.

Entre les activitats programades destaca una visita guiada als edificis de Ricardo Bofill aprofitant la celebració aquest 2023 de l'Any Bofill, així com les xerrades “Phishing”, “Acompanyar les nétes i néts en igualtat”, “Periodisme, un mal necessari? ”, “La dependència i ajuda a domicili” i “Consells de seguretat per a gent gran”. S'ha previst també una classe de gimnàstica i un taller de risoteràpia i, a més, el grup de teatre del Centre Cívic representarà l'obra “Pronòstic reservat” el dimecres 27 de juny a les 21 hores. Tancarà aquesta setmana cultural un dinar de germanor al restaurant del Centre Cívic el divendres 29 a les 13.30 hi el Gran Guateque, una festa fi de la celebració d'aquesta setmana el dissabte 30 a les 21.30 hores.

Raúl Martínez entrevista a la regidora de Majors, Rebeca Merchán.